2020-09-21

VI SÖKER SNICKARE OCH MÅLARE

BNB växer och vi är i behov att stärka vår organisation med snickare och målare både i Stockholm och Södertälje. Vi arbetar främst inom ROT-sektorn och med byggservice. Vi har ramavtal med ett flertal större försäkringsbolag och fastighetsförvaltare och vi utför uppdrag för dem i hela Stor-Stockholm och i Södertälje med omnejd. Vi har huvudkontor i Södertälje och lokalkontor i Stockholm.

Vi är intresserade av dig som är svensktalande, flexibel och som trivs med att arbeta ihop med andra, men även fungera självgående. Du kommer dagligen att arbeta i nära kontakt med våra kunder och projektledare. Ansvarstagande och social kompetens är därför viktiga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan, där du berättar om vem du är, tidigare erfarenhet och kompetens. Lämna även gärna två referenser, som vi kan kontakta vid behov. Maila din ansökan till helena.naslund@bnb.se.

2020-06-17

DU NÅR BNB HELA SOMMAREN

Vi finns på plats hela sommaren på såväl vårt kontor i Södertälje som i Stockholm. Ladda ner vår kontaktlista över tillgängliga projektledare sommaren 2020. 

2019-10-02

PROJEKTLEDARE BYGG SPECIALISERAD PÅ ROT-UPPDRAG

Letar du efter ny utmaning kan vi erbjuda en stimulerade tjänst som projektledare, med stationering i Södertälje. I ditt arbete får du det yttersta ansvaret för i första hand mindre och medelstora ROT-projekt, där du har nära kundkontakter och samtidigt leder våra hantverkare och underentreprenörer.  

Du arbetar mot konkreta resultatmål och du leder projekten från start till mål. Vi har en framgångsrik och detaljerad process, som steg för steg leder dig genom projekten. Har du rätt förutsättningar och följer processen, når du dina mål och blir en framgångsrik projektledare hos oss.

Du ansvarar för att ta fram kalkyler i varje projekt och du gör det i programmet Meps 2.0. Det är inget krav att du har erfarenhet av programvaran – vi ser till att du får utbildning. Men för att klara att bygga upp kalkylerna, måste du kunna bygga.

Du får en begynnelselön baserad på din kompetens och erfarenhet. Denna lön ligger till grund för dina mål. Överträffar du målen och om du samtidigt är en bra arbetskamrat, har du rätt till och kommer att erbjudas en högre lön.

Kravprofil
• Vi tänker oss att du har grundläggande kunskaper om olika typer av byggnadskonstruktioner från olika tidsepoker. Du kan till exempel ha fått denna kompetens genom tidigare arbete som snickare, arbetsledare eller projektledare.
• Du trivs bäst om du får ta stort ansvar och drivs av att nå uppsatta mål. 
• Du har datorvana och tidigare dokumenterade erfarenheter av att arbeta med olika typer av programvaror.
• Du gillar ett jämnt högt tryck – det är avsevärt mycket bättre när det rör på sig, än när det står stilla.
• Du har lätt för att ta och förstå människor. Genom ditt sätt att vara får du respekt från kunder, anställda och samarbetspartners.

Det är meriterande om du dessutom:
• Har erfarenhet av arbete med försäkringsskador och grundläggande kännedom om hur byggnadsskador regleras.
• Har vana från arbete i kalkylprogrammet Meps 2.0.
• Gillar att göra affärer.

Intresserad?
Vi du ha mer information är du välkommen att kontakta Jan Buckhöj på telefon 0708 770 186.
Är du intresserad av tjänsten skickar du senast 2019-11-08 ditt CV, en kort presentation av dig själv och dina kontaktuppgifter till jan.buckhoj@bnb.se. Skriv ”Projektledare Södertälje” i ämnesraden.

Motsvarar du vår kravprofil, återkommer vi till dig med ett förslag på en tid för en anställningsintervju.

2019-06-24

TILLGÄNGLIGA PROJEKTLEDARE SOMMAREN 2019

Någon av BNB:s projektledare finns alltid tillgänglig under semesterperioden - både på kontoret i Södertälje och i Stockholm. Klicka här för att se vem du kan kontakta. 

2018-05-31

VI SÖKER SNICKARE, PLATTSÄTTARE OCH RIVARE

Våra kunder uppskattar det vi gör och vi fortsätter att växa med nya kunder och nya uppdrag - vi är ett av Storstockholms ledande byggföretag inom försäkringsskador. Därför har vi ett ständigt behov av nya duktiga yrkesmän. Hos oss får du ett tryggt och fritt arbete med stort personligt ansvar och en rad förmåner. Du kan välja om du huvudsakligen vill arbeta i Stockholm eller i och omkring Södertälje.

Just nu söker vi snickare med yrkesbevis till våra i uppdrag i Stockholms innerstad och dess närområden. Vi letar också efter duktiga plattsättare och rivare för arbete både i Stockholm och i och omkring Södertälje.

Är du intresserad av att få veta mer kontaktar du vår VD Jan Buckhöj på telefon 0708 770 186 eller mail jan.buckhoj@bnb.se. Helst det senare och skriv då kort om vad du gjort tidigare och om du söker som snickare, plattsättare eller rivare.

2017-12-28

NYTT STOCKHOLMSKONTOR INVIGT

En stor del av BNB:s omsättning kommer från entreprenader innanför och i nära anslutning till tullarna i Stockholm. För att effektivisera processerna i dessa projekt har BNB öppnat ett lokalkontor på Bergsundsgatan 25 i Hornstull. Med det nya kontoret får vi direktaccess till Stockholms innerstad och dess närområden.