2018-05-31

VI SÖKER SNICKARE, PLATTSÄTTARE OCH RIVARE

Våra kunder uppskattar det vi gör och vi fortsätter att växa med nya kunder och nya uppdrag - vi är ett av Storstockholms ledande byggföretag inom försäkringsskador. Därför har vi ett ständigt behov av nya duktiga yrkesmän. Hos oss får du ett tryggt och fritt arbete med stort personligt ansvar och en rad förmåner. Du kan välja om du huvudsakligen vill arbeta i Stockholm eller i och omkring Södertälje.

Just nu söker vi snickare med yrkesbevis till våra i uppdrag i Stockholms innerstad och dess närområden. Vi letar också efter duktiga plattsättare och rivare för arbete både i Stockholm och i och omkring Södertälje.

Är du intresserad av att få veta mer kontaktar du vår VD Jan Buckhöj på telefon 0708 770 186 eller mail jan.buckhoj@bnb.se. Helst det senare och skriv då kort om vad du gjort tidigare och om du söker som snickare, plattsättare eller rivare.

2017-12-28

NYTT STOCKHOLMSKONTOR INVIGT

En stor del av BNB:s omsättning kommer från entreprenader innanför och i nära anslutning till tullarna i Stockholm. För att effektivisera processerna i dessa projekt har BNB öppnat ett lokalkontor på Bergsundsgatan 25 i Hornstull. Med det nya kontoret får vi direktaccess till Stockholms innerstad och dess närområden.